Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een speciaalbier café in Leiden, dan ben je bij Bierlokaal de Veste aan het juiste adres! Op nog geen 5 minuten wandelen van Leiden Centraal en ruim voldoende parkeergelegenheid om de hoek, is dit hét biercafé waar je de mooiste en meest bijzondere bieren vanuit de hele wereld kunt uitproberen.

Van Studio de Veste naar Bierlokaal de Veste

Bierlokaal de Veste bestaat al meer dan 100 jaar. Het is niet al die jaren een biercafé geweest en heeft ook meerdere namen gehad. Tot 2007 is het in handen van meerdere eigenaren geweest die er ieder hun eigen draai aan hebben gegeven. Sinds 2007 is het in handen van een jonge ambitieuze Leidse ondernemer.

Hij noemde het Studio de Veste en vanuit zijn passie voor speciaalbier en muziek is hij dag en nacht bezig geweest om van de Veste het meest gezellige muziekcafé te maken.

Net als alle andere horeca ondernemers moest hij zijn deuren sluiten tijdens de corona crisis (2020-2021). Deze tijd heeft hij gebruikt om samen met zijn team Studio de Veste om te bouwen tot Bierlokaal de Veste: een nieuw concept, een nieuw interieur en speciaalbier vanuit de hele wereld.

speciaalbier cafe Leiden

Openingstijden

Maandag 16.00 - 04.00
Dinsdag 16.00 - 04.00
Woensdag 16.00 - 04.00
Donderdag 16.00 - 04.00
Vrijdag 15.00 - 04.00
Zaterdag 15.00 - 04.00
Zondag 16.00 - 04.00

Hét biercafé met 18 tappunten en meer dan 200 bieren op fles

Bij ons vind je wekelijks wisselende bieren op tap. Van licht en fris tot zwaar en donker. Van lokaal Leids bier, gebrouwen om de hoek door de mannen van Pronck. Tot bier uit Brazilië, Rome of Helsinki. En uiteraard ontbreken de Belgische Bieren niet in dit bier café.

Wil je weten welke bieren we nu hebben op tap en fles, check dan onze bierkaart. Deze updaten we zodra we de tap wisselen, biertjes op zijn of nieuwe soorten in de koeling zijn gezet. Zo kun je van tevoren alvast uitzoeken welk speciaalbiertje jij gaat uitproberen. Iets te eten erbij? Voor lekkere borrelhappen werken wij samen met Stadscafe van der Werff. 

Bezoek dit biercafé in Leiden

Wil je genieten van een koud biertje op een zonnig terras? Of liever ‘s avonds met je vrienden in de kroeg? Laat je verrassen door de variëteit aan speciaalbier die we op tap en op fles hebben. Kom je met de trein? Als je het station van Leiden Centraal uitloopt hoef je alleen rechtdoor, binnen 2 minuten sta je al in ons biercafé! Kom je met de auto, dan is het eenvoudig parkeren bij Parkeergarage Morspoort of Parkeergarage Lammermarkt, beide op 1 minuut wandelen. En voor de BOB hebben we natuurlijk ook een mooie selectie alcoholvrije en alcoholarme bieren.

Zien we je snel in ons gezellige biercafé of op ons terras?

Wist je dat…?

Voor een lekker hapje en borrel bites werken wij samen met Stadscafe van der Werff. Dus je hoeft eigenlijk niet meer van plek af als je zit te genieten van een heerlijk speciaalbiertje.

Biercafe Leiden - De Veste

Live muziek

Iedere zondag is er vanaf 16.00 uur live muziek en in het weekend kun je bij ons 's avonds ook goed terecht voor een dansje

Bierlokaal de Veste - Biercafe Leiden

Locatie

Opent in Google Maps